Periodiek onderhoud aan uw luchtbehandeling- en ventilatiesysteem is van groot belang.

Onderhoud ventilatie & luchtbehandelingssystemen

Voor de luchtkwaliteit in uw woning of gebouw is het belangrijk om eens in de zoveel tijd uw systeem te laten reinigen en de filters te vervangen.

Onderhoud ventilatie, reinigen luchtbehandelingsinstallaties en vetkanalen horeca. M&D Services is gespecialiseerd in meet- en regeltechniek, het onderhoud van ventilatiesystemen, waaronder mechanische ventilatie, CO2 gestuurde ventilatie, WTW ventilatie, ook airconditioning en verwarmingsketels. Met onze unieke service bieden wij u totaalonderhoud op maat. Heeft u een vraag belt u ons gerust geheel vrijblijvend.

Indien bedrijven en horeca ondernemingen geen bewijs kunnen overleggen van periodiek onderhoud, dekken de meeste verzekeringen niet het geleden verlies van uw brandschade en de onkosten voor uw bedrijf.

 

onderhoud ventilatie

Onderhoud, inspectie en reiniging van HVAC-, luchtbehandelings- en ventilatiesystemen

Onderhoud ventilatie en luchtbehandelingsinstallaties. Het reinigen van ventilatiekanalen van mechanische en gebalanceerde ventilatiesystemen bij particulieren behoeft meer aandacht. Aangekoekt stof komt zelfs in nieuwbouwsituaties veel voor. Vettigheid in keukens, en vochtigheid uit badkamers zorgen ervoor dat de kwaliteit van het binnenklimaat afneemt. De capaciteit komt in het geding, geluidsoverlast kan voorkomen, of vuil wordt gerecirculeerd in de  woning. Bovendien zijn kanalen vaak lastig te bereiken omdat ze bijvoorbeeld prefab zijn verwerkt in het ontwerp.

onderhoud ventilatie

Onderhoud, inspectie en reiniging van luchtkanalen en vetkanalen (keukenluchtafvoer)

Luchtkanalen transporteren lucht door een aanzuigrooster via de luchtbehandelingskast naar binnen en/of terug naar buiten. In de loop der jaren hechten stof en andere vormen van vervuiling zich aan de luchtkanaalwanden, maar ook de motoren, etc. Omdat stof een transportmiddel is voor bacteriën, is het belangrijk om luchtkanalen reinigen met enige regelmaat toe te passen. Bij horecabedrijven is het van groot belang om de vetophoping bij keukenafzuiging te verwijderen. Reiniging van de luchtkanalen zorgt ervoor dat de lucht in uw pand van een schone kwaliteit is en geen gezondheidsklachten voor uw medewerkers of klanten oplevert. Door een regelmatige reiniging is er voorlopig geen kans meer op bacteriëngroei in het systeem.

onderhoud ventilatie

Onderhoud, inspectie en reiniging van afzuigkappen en keukenapparatuur

M&D Services kan al uw apparatuur onderhouden, inspecteren, storingen oplossen, reinigen en ontvetten, uw apparatuur is nog nooit zo schoon geweest, denk aan uw vette frituur, of grills, de mogelijkheden zijn enorm, informeer ons over uw wensen en wij reinigen het voor u.

onderhoud ventilatie

Onderhoud, inspectie en reiniging van airconditioning en luchtgordijnen

M&D Services is gespecialiseerd in luchtbehandeling waaronder ventilatie en airconditioning systemen maar ook voor de luchtgordijnen van uw bedrijf. Wij bieden u totaal onderhoud zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken..

Onderhoud, inspectie en reiniging van Warmte-Terug-Win-systemen WTW

Wij onderhouden en reinigen alle soorten WTW-systemen, ook bij storingen kunt u bij ons terecht, wij bieden onze diensten aan op maat en luisteren naar de wensen van onze klanten. Wij zorgen dat uw systeem een optimaal rendement behaald en blijft behalen.

CV-installaties / CV-ketel onderhoud, inspectie en keuring

Wij verzorgen al het onderhoud, inspecties en keuringen voor alle soorten CV-ketels en CV-installaties. Bel ons voor de mogelijkheden, of stuur een email.

 

Onderhoud, inspectie en testen van keukenbrand blussystemen

Wij verzorgen het totale onderhoud van keukenbrand blussystemen, het bijvullen, inspecteren en onderhouden wij staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week paraat voor onze klanten.

Wij bieden u nog veel meer, u vraagt het ons en wij regelen het!

Bel ons gerust op 010-3070938 of stuur ons een bericht.

5 + 11 =